luni, 15 august 2016

#Flanco, mereu peste asteptari si serviciul #suportclientinonstop

Flanco le-a pregatit o surpriza placuta tuturor clientilor lansand serviciul #suportclientinonstop, in care clientii pot intra in direct cu un consultant in cel mai scurt timp. Obiectivul lor este ca un apel sa fie preluat in maxim 40 secunde.

Cum tocmai sotul meu cauta un aspirator de 24 volti pe site, care din pacate nu l-a gasit, si-a aratat intentia de a suna la servicul clienti pentru a intreba despre disponibilitatea acestuia, crezand ca poate se afla la alta sectiune de pe site.

Imediat ce am format unul din numerele disponibile, a intrat robotul pentru o scurta prezentare a serviciului ce a durat 25 secunde. La secunda 33, dupa cum puteti observa si in filmuletul de mai jos, a reusit sa i-a legatura cu un operator #Flanco. 



Se pare ca cei de la Flanco, si-au imbunatatit semnificativ acest serviciu, deoarece timpul de asteptare efectiv a fost incredibil de scurt. 33 secunde pentru noi este un adevarat record. Nu cred ca am avut parte de atat de multa promptitudine la un alt magazin online sau la un operator de telefonie fixa sau mobila. Timpul de asteptare practic a fost de doar 8 secunde, daca excludem mesajul de intampinare!

Sper ca aceasta initiativa sa fie un exemplu si pentru alti retailer. Doar asa vom reusi sa avem parte de sevicii de calitate.

Operatoarea care a raspuns la solicitarea sotului meu, a facut tot posibilul sa  ne ajute, dar se pare ca produsul cautat chiar nu exista pe stoc. Partea buna este ca au si alte produse, asa ca nu ne grabim. Daca am pus operatorul in dificultate, imi pare rau. Dar se pare ca s-a descurcat cu brio, asa ca tin sa ii multumesc ca ne-a ajutat sa ne rezolvam problema.

Daca sunteti client Flanco si aveti nelamuriri legate de o comanda,o plata sau diverse alt serviciu, puteti suna oricand la  #suportclientinonstop disponibil 24 ore din 24, 7 zile din 7 la unul din numerele de telefon: 037.447.71.00 sau 021.203.81.70




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu