luni, 2 septembrie 2013

JYOTI AMGE, CEA MAI MICA FEMEIE DIN LUME, OMOLOGATA DE GUINESS BOOK

JYOTI AMGE: "Am DOAR 62,8 cm, dar vreau sa devin actrita la Bollywood"
Are 20 de ani, dar poate fi usor confundata cu o fetita de 2-3 ani. Jyoti Amge masoara doar 62,8 centrimetri si are 5 kilograme, dar aspiratiile sale sunt inalte. Este pasionata de muzica si filme si cea mai mare dorinta a ei este sa devina actrita la Bollywood. De cand a realizat ca ea nu va mai creste, Jyoti a facut din defectul sau un atu. Duce o viata cat se poate de normala. A urmat cursurile unui liceu din orasul natal, iar acum este studenta. Isi face face singura hainele, iar la scoala are un birou adaptat dimensiunilor sale.

Cazul lui Jyoti a facut inconjurul lumii, iar in 2011, chiar in ziua in care a implinit 18 ani, a fost declarata "CEA MAI MICA FEMEIE DIN LUME", record omologat de Cartea Recordurilor. Jyoti a starnit un mare interes in toata presa engleza, iar Jyoti a devenit cunoscuta pe plan international. In 2012, a participat in India la reality show-ul "Bigg Boss", un fel de Big Brother. Tot anul trecut, l-a cunoscut pe cel mai scund barbat din lume, Chandra Bahadur Dangi, din Nepal. Au pozat impreuna pentru cea de-a 57 editie a Guiness World Records 2013.







http://a1.ro/news/inedit/dragoste-de-parinti-jyoti-nu-poate-sa-stea-mult-in-picioare-dar-adora-sa-danseze-si-sa-cante.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu